top of page

Ünlü Milyoner: Ekonomik Çöküşü Yenmek İçin Paranızın 4’te 3’ünü Bitcoin’e Yatırın!

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, eski mantıkla yatırım yapanların batacağını ve doğru stratejinin ne olabileceğini açıkladı.



Robert Kiyosaki bir kez daha sivri fikirleriyle gündeme geldi. Kiyosaki 29 Ekim tarihinde yaptığı paylaşımda, eski mantıkla %60 tahvil %40 hisse yatırımı yapanların 2024 yılında en çok zarar edecek kişiler olduğunu belirtti.


Bütün paralarını göz göre göre batırmak istemeyen yatırımcılar için bir formül geliştiren ünlü milyoner, %75 oranında Bitcoin, altın ve gümüş yatırımına ek olarak %25‘lik emlak ve petrol hamlesinin en doğru strateji olacağını savundu.


Kiyosaki sunduğu bu formülün yatırımcıları dünya tarihindeki en büyük ekonomik çöküşten kurtarabileceğini vurguladı:

"Bu bir aptallar gemisi. Her zaman finans uzmanları “Akıllı yatırımcılar %60 tahvil %40 hisse senedine yatırım yapar” fikrini desteklediler. 2024’te en büyük kaybedenler 60/40 yatırımcılar olacak. Gemiyle birlikte batmadan önce %75 Bitcoin, Altın, Gümüş ve %25 emlak/petrol stoklarına geçişi düşünün. Bu karışım dünya tarihindeki en büyük çöküşten sağ çıkmanıza olanak sağlayabilir. İyi şanlar. Dikkatli olun."



49 görüntüleme0 yorum
bottom of page